Ken je dat gevoel als je iemand over straat ziet lopen en die persoon straalt gewoon coolheid uit? Ze zien eruit alsof ze geen zorgen hebben, alsof ze alleen dragen wat ze willen en niet wat iemand anders ze opdraagt. Nou, dat is streetwear stijl in een notendop. Het draait allemaal om comfort, zelfexpressie en de nieuwste trends.

Als je op zoek bent naar een betere fashion game en de streetwear stijl wilt omarmen, dan ben je hier in deze streetwear shop aan het juiste adres. Lees verder voor alles wat je moet weten over deze populaire modetrend.

Wat is streetwear?

In de kern gaat streetwear over comfortabel zijn en jezelf uitdrukken via je kleding. Het gaat erom je te onderscheiden van de massa en je eigen draai te geven aan de laatste modetrends. Hoewel streetwear zijn wortels heeft in de skatecultuur, is het sindsdien geëvolueerd tot zoveel meer. Tegenwoordig zie je iedereen, van beroemdheden tot supermodellen, rocken met streetwear merken als Supreme, Bape en Off-White.

Streetwear stylen.

Een van de leuke dingen van streetwear is dat het relatief eenvoudig te stylen is. De sleutel is het mixen en matchen van verschillende stukken tot je een look vindt die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Ga je bijvoorbeeld voor een meer relaxte look, dan combineer je een ripped jeans met een grafisch T-shirt en een hoodie. Of, als je meer lef hebt, kun je proberen een fietsbroek te combineren met een oversized button-down shirt en stevige sneakers

Weet je niet zeker waar je moet beginnen? Bekijk hieronder enkele van onze favoriete streetwear merken.

  • Future-Icon

  • Supreme

  • Balr

  • Off-White

  • Daily Paper

  • Iceberg

Onze conclusie.

Daar heb je het! Nu je alles weet wat er te weten valt over streetwear stijl, is het tijd om eropuit te gaan en te experimenteren met verschillende looks totdat je er een vindt die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. En vergeet niet om er plezier in te hebben! Mode moet tenslotte gaan over zelfexpressie en plezier hebben met je kleren.