Als je de overhemden van John Miller nog niet kent dan wordt het de hoogste tijd om kennis te maken met dit prachtige merk! John Miller kenmerkt zich door de enorme hoge kwaliteit en luxe uitstraling. De John Miller overhemden worden geproduceerd van de allerbeste stoffen en zijn beschikbaar in de pasvormen regular fit en tailored fit. Naast deze pasvormen zijn de overhemden van John Miller verkrijgbaar met zes verschillende boorden. De afwerking van de overhemden is zeker perfect te noemen.

John miller overhemden verkrijgbaar in drie verschillende mouwlengtes

De John Miller overhemden zijn in twee pasvormen te verkrijgen met 6 verschillende boorden en dus ook in drie verschillende mouwlengtes! Je kunt John Miller overhemden kopen met een korte mouw, heerlijk voor in de zomer. Je kunt de overhemden kopen met een mouwlengte 6, dat is een “normale lengte”. Maar John Miller heeft ook overhemden met mouwlengte 7 voor de wat langere mannen. Met deze veelzijdigheid kan dus iedere man een John Miller overhemd dragen.

De stijlvolle boorden van John Miller

We hadden het hier al eerder over, de overhemden van John Miller worden geproduceerd met zes verschillende boorden, namelijk:

  • John Miller cutaway boord: een stijlvolle boord waarvan het boord blad schuin naar achteren is weggesneden
  • John Miller widespread boord: een gesneden boord, de punten van de blouselopen wat wijder weg dan bij een normale boord
  • John Miller extra widespread boord: een diep weggesneden boord, de punten van het shirt lopen wat wijder weg dan bij een wide spread boord
  • John Miller Semi spread boord: Een meer klassieke boord (zoals kent). De rechte boordpunten lopen redelijk recht naar voren.
  • John Miller Button-down boord: knoopjes houden de punten van de boord naar beneden
  • John Miller Wing boord: ook wel een vlinderboord of vadermoordenaar(voor smoking of gala)