Voor hem

Het is weer de mooiste tijd van het jaar: kerst. Sfeerverlichting, een mooie boom, gezelligheid met familie of lekker knus op de bank met je huisdier onder het genot van een warme kop thee, koffie, of chocolademelk. Dan komt de stress weer opborrelen: wat voor cadeautjes moet je in hemelsnaam kopen voor kerst? Of het nou voor je nichtje van zes is of je schoonvader: je kan ze niet alweer warme kerstsokken met een leuk printje geven. 

Voor mannen is het al helemaal een gedoe. Vaak vragen ze elk jaar hetzelfde: een luchtje, een tijdschrift, of iets nuttigs waar ze één keer naar omkijken. Maar wat als je een memorabel cadeau wil geven, wat ze zeker niet zullen vergeten? 

Als je echt indruk wil maken, is een Seiko Astron horloge echt iets waar je een man mee kan verrassen. 

Ze hebben een ruim assortiment met luxe horloges die bij ieder in de smaak valt, zij het een simplistisch horloge met uurwerk van Seiko Astron die bekend staat om de nauwkeurigheid en moderne technologie, of een hyper-futuristisch solar-aangedreven horloge die nooit een batterij vervanging nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat deze horloges altijd gewaardeerd worden en nog jaren meegaan. 

 

Voor haar

Voor vrouwen lijkt het misschien wat makkelijker, maar ook hier is de keus misschien te ruim om een passend cadeau te vinden. Waar mannen vaak denken dat vrouwen makkelijk verkocht zijn met make-up, kleding en andere mooiigheden, is dit absoluut niet het geval. 

Wellicht houden sommige vrouwen uiteraard wel van make-up, nagellak, sieraden, etc., maar dit hebben ze na een aantal jaar als cadeautje ook wel gezien. Het moet nog wel als een verrassing komen, en daarom zijn plantjes en fotoboeken zo leuk. Een plant kan een kamer helemaal opfleuren, en vaak is dit niet iets waar vrouwen zelf aan denken totdat ze het cadeau krijgen. Ook fotoboeken kan je goed gebruiken: herinneringen met vrienden, familie of geliefden opslaan in een boek vol met leuke aandenkens aan fijne tijden is het leukste dat iemand kan krijgen. Toch is het vaak wel zo dat vrouwen liever hebt dat je ze vraagt wat ze willen dan dat je iets koopt dat ze niet 100% waarderen – schroom dus niet hen om het verlanglijstje te vragen. 

Voor thuis

Misschien is er nog wel iets leukers dan met familie kerst vieren, namelijk de eerste kerst met een geliefde na het kopen of huren van een eerste huis. Van dit onbekende huis, misschien wel in een totaal vreemde plek of zelfs in het buitenland, moet je maar je (voorlopige) thuis mee zien te maken. Hoe zorg je er nou voor dat het een fijne en vertrouwde plek wordt om veel tijd met je partner door te brengen, zonder dat het voelt als een ‘straf’ of een tussentijdse optie. Daarom zijn de kleine details leuk om aandacht aan te besteden, dat zijn juist de kleine dingen waar mensen dan toch door thuisvoelen. Zo is een leuke toevoeging swarovski beeldjes. Deze kristallen beeldjes kunnen een extra ‘spark’ aan je huis toevoegen die je niet kan krijgen van de ‘gewone’ meubels zoals banken en stoelen (de basis, dus). Als deze beeldjes worden opgenomen in je huishouden worden ze ook een deel van het huis en is het dus niet alleen een accessoire meer, maar een beeldje met een achtergrond.