Als je van make-up houdt, is de kans groot dat je hebt overwogen je aan te melden voor een maandelijkse make-up abonnement. Maar wat is een make-up abonnement precies en hoe werkt het? Lees verder om alles te weten te komen wat je moet weten over make-up en de verschillende beautybox abonnementen

Wat is een make-up abonnement?

Een make-up abonnement is een dienst die elke maand een doos met schoonheidsproducten aan je deur levert. Goodiebox is daar een goed voorbeeld van.De inhoud van de doos varieert afhankelijk van het abonnement, maar de meeste dozen bevatten een mix van full-sized en sample-sized producten van zowel bekende als opkomende merken. Veel dozen bevatten ook coupons of kortingen voor de betreffende merken.

Hoe werkt het?

De meeste abonnementen werken op maandbasis, wat betekent dat je één keer per maand moet betalen en elke maand een nieuwe doos met producten ontvangt. Bij sommige abonnementen kun je meerdere maanden (of zelfs een jaar) vooruit betalen, waardoor je meestal korting krijgt op de maandelijkse prijs. Zodra je je hebt aangemeld en je eerste box in rekening is gebracht, begint het bedrijf met het samenstellen van je maandelijkse selectie op basis van je persoonlijke voorkeuren.

Bij de meeste abonnementen kun je elke maand uit verschillende opties kiezen, dus als er een bepaald type product is waarnaar je op zoek bent (of als je geen dubbele producten wilt ontvangen), kun je dienovereenkomstig kiezen. En als je ooit een pauze wilt inlassen, kun je bij de meeste bedrijven een maand overslaan of je abonnement helemaal opzeggen. Bekijk hier bijvoorbeeld de beautybox van Lookfantastic.

Conclusie.

Of je nu nieuw bent in de wereld van beauty of gewoon op zoek bent naar een makkelijke manier om nieuwe producten uit te proberen, een make-up abonnement kan iets voor jou zijn! Er zijn zoveel mogelijkheden dat er zeker een abonnement is dat past bij jouw wensen en budget. Dus waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog!