Bij Mouwlengte7.com vindt u diverse soorten overhemden, met allemaal een prettige pasvorm. Echter kan niet iedereen bij Mouwlengte7.com slagen voor een perfect overhemd. De mannen die in een normale winkel kunnen slagen hoeven niet te winkelen bij Mouwlengte7.com. Alleen de mannen die 1.80 meter of langer zijn, kunnen deze overhemden namelijk aan!  Wij verkopen dus alleen overhemden met een langere mouw en een langer rugpand, maar wel in diverse pasvormen. Draagt u het liefst een overhemd wat strak om uw lichaam sluit, kijkt u dan eens bij onze slimfit overhemden. Dit modieuze kledingstuk is niet meer weg te denken uit de hedendaagse mode. Ze zijn nooit saai en onderscheiden zich van een standaard overhemd met een normale pasvorm.

Slim fit overhemden met stijl of een wat ruimer overhemd voor meer draagcomfort?

Die vindt u bij ons! Zowel effen, gestreepte of andere bonte printjes. Door de zachte luxe stof, is dit slimfit overhemd heerlijk om te dragen. Het moet vooral lekker zitten, en zeker niet te strak aanvoelen. Een ruimte van ongeveer 4 tot 8 cm rond de middel. De getailleerde slimfit overhemden zitten dus vrij strak. Dat is ook de bedoeling van de pasvorm. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit niet helemaal bij u past. Het is niet uw smaak, of u heeft een wat robuuster lichaam waarbij bijvoorbeeld een regular fit veel mooier kan staan. Kies dan voor een minder getailleerd overhemd. In ons assortiment zitten ook leuke modellen met een wat ruimere pasvorm. Door onze overhemden online aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs, slaagt u altijd!

Hoe lang laat het overhemd op zich wachten?

Bij mouwlengte7.com leveren we de overhemden direct uit voorraad. Dat betekent dat, zodra u een bestelling plaatst, wij direct voor u aan de slag gaan, om zo snel mogelijk te kunnen leveren. Binnen 3 werkdagen kunt u de order dan thuis verwachten. Wij proberen per brievenbuspost te versturen. U hoeft er dan niet voor thuis te blijven. Zo kunt u op het aflevermoment gerust een boodschapje gaan doen, of andere afspraken plannen. Makkelijk, toch?