T-shirts zijn het kledingstuk bij uitstek, die je gegarandeerd terug kunt vinden in de kleding garderobe van de man. Deze kleding kan ook eigenlijk niet ontbreken in een heren kledingkast. In de zomer worden ze veelvuldig gedragen, maar in de winter onder een trui of overhemd geeft het ook extra draagcomfort. ShirtsofCotton.com is een webshop geheel gericht op kwalitatief zeer goede maar betaalbare T-shirts.

Wat maakt shirtsofcotton.com T-shirts bijzonder?

Een Shirtofcotton.com T-shirt verschilt op vele punten van een normaal shirt. Hieronder een opsomming waarom een T-shirt van Shirtofcotton.com zo bijzonder is:

Extra lengte: Omdat het absoluut niet prettig is dat een T-shirt uit je broek glipt tijdens het bewegen hebben wij onze T-shirts een stukje langer gemaakt. Net lang genoeg zodat ze goed in de broek blijven zitten. Geen blote onderrug meer dus.

Allerbeste katoen: De T-shirts van ShirtsofCotton.com zijn gemaakt van het allerbeste katoen. Zacht, dun maar zeer sterk katoen. Katoen draagt heerlijk zacht en neem lichaamsvocht uitstekend op.

Okselruimte: Shirtsofcotton.com T-shirts hebben meer ruimte onder de oksels. Als een T-shirt daar te strak zit is dat erg vervelend vandaar wat meer ruimte.

Zachte dubbele stiknaden: De stiknaden van Shirtsofcotton.com T-shirts zijn dubbel gestikt, maar wel met een heel zacht garen. Extra stevig dus maar geen irritante naadjes. Daarnaast is ook het label helemaal verwerkt in het shirt dus ook dat kan niet prikken.

Verschillende halslijnen: De Shirtsofcotton.com T-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende halslijnen. Daarom is er voor iedere man wel een geschikt overhemd verkrijgbaar. Er wordt onderscheid gemaakt in de ronde hals, V-hals en extra diepe V-hals.

Kwaliteit staat voorop bij shirtofcotton.com

ShirtsofCotton.com is continue bezig met het verbeteren van de kwaliteit T-shirts, ook is er sprake van de productie van thermokleding. De mening van klanten is zeer belangrijk daarbij. Een beter testpanel kun je niet hebben! Iedere opmerking wordt serieus genomen en verwerkt in de nieuwe serie T-shirts van Shirtsofcotton.com