Als er iets is wat niet mag ontbreken in de garderobe van een man, dan is het wel een simpel wit T-shirt. En dan heb ik het niet over één exemplaar, maar over meerdere exemplaren. Want een wit T-shirt komt altijd van pas. Een wit T-shirt, of in dit geval een onderhemd, kun je allereerst onder een overhemd of trui dragen, als het koud is, of als je veel transpireert click for source. Daarnaast is het witte T-shirt zo’n ‘altijd goed’ item als zijnde bovenkleding. Je combineert ‘m namelijk makkelijk met een jeans of onder een colbertje.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/overhemden

Ideaal! Onzichtbare onderhemden

Het goede nieuws is dat het merk Alan Red een zeer ruim aanbod van T-shirts heeft. De T-shirts kenmerken zich door een zeer goede kwaliteit en gaan jarenlang mee. De onderhemden van Alan Red houden rekening met het feit dat het niet de bedoeling is dat deze gezien worden. Zo heeft het merk enige tijd geleden het No Neck-model geïntroduceerd. De hals van deze modellen, zowel verkrijgbaar met ronde hals als V-hals, zijn extra laag uitgesneden, waardoor de bovenste rand van het T-shirt niet te zien is wanneer je het bovenste knoopje van je overhemd open hebt staan. Doordat de T-shirts van Alan Red grotendeels gemaakt zijn van katoen ademen ze uitstekend en nemen ze maximaal vocht op. Zo voorkom je bovendien dat je gele vlekken in je overhemd krijgt. Daarnaast kun je kiezen voor stretch, zodat het onderhemd goed aansluit op je lichaam. Dat zorgt er wederom voor dat het onderhemd, bijvoorbeeld gedragen onder een mooi getailleerd overhemd, niet te zien is.

Aanbevolen: https://www.hemdvoorhem.nl/strijkvrije-overhemden

Om te onthouden

Een ander aspect waar Alan Red uitstekend rekening mee houdt als het gaat om een goede pasvorm, zijn de verschillende lengtes en vormen. Zo biedt men extra lange T-shirts, is er keuze uit verschillende halzen (V-hals, ronde hals, lage hals, hogere hals) en boorden. En het handige is, als je eenmaal jouw perfecte T-shirt of onderhemd hebt gevonden, is het makkelijk te onthouden welke het is. Want Alan Red heeft ieder T-shirt apart een naam gegeven. Wat dacht je van Oklahoma, Vermont, Derby of Virginia? Je zou haast denken dat het merk uit Amerika komt. Maar niets is minder waar. Alan Red werd namelijk in 1940 opgericht in Italië! En is gelukkig al sinds decennia ook in Nederland verkrijgbaar.