Heb jij wel eens gehoord van mouwlengte7.com? Dan ben je vast een lange slanke man, of ben je de vrouw van zo’n mooie lange slanke man. Mouwlengte7.com is namelijk alleen voor mannen die langer zijn dan 1.80 meter. De Nederlandse mannen zijn de meest lange mannen in Europa. Het is dan ook niet gek dat er een webshop in de lucht is geroepen die voldoet aan de kledingmaten van deze mannen.

Langer dan 1.80 en slank

Waarom alleen slank zou je misschien denken? Nou dat komt omdat er op de markt een groot assortiment overhemden te verkrijgen is in de maten XXL en zelfs groter. Ondanks de lange slanke mannen in Nederland de lengte van deze overhemden wel kunnen hebben, zal dit overhemd in de omtrek als een wijde tent om hun heen vallen. Zij hebben behoefte aan een lang overhemd maar wel een overhemd dat mooi strak rondom hun lichaam past. En dit is nou precies wat de Mouwlengte7.com overhemden doen! Deze overhemden hebben een langere mouw en een langer rugpand. Verder zijn ze in de breedte niet groter.

Mouwlengte7.com overhemden zijn meer dan alleen lang

De mouwlengte7.com overhemden zijn echter niet alleen lang. Deze zijn namelijk speciaal ontwikkeld op maar liefst 7 punten! Ze hebben lange mouwen, extra ruglengte, een unieke positie van de 2e knoop, het zijn eigen ontwerpen, gemaakt van 100% katoen, hebben een modern fit pasvorm en worden verkocht via een persoonlijke service.

Mouwlengte7.com overhemden online te koop

Ondanks de Mouwlengte7.com overhemden verkocht worden via een persoonlijke service zijn deze wel online te bestellen. Je kunt de klantenservice bellen om te helpen met het bepalen van de juiste maat of om kleuradvies vragen. Je kunt voor het bepalen van de maat ook de maattabel gebruiken. Daarna kijk je in de webshop naar het overweldigende assortiment en kies je jouw perfecte mouwlengte7.com overhemd uit. Bestel het en je hebt het binnen enkele dagen thuis!