Uw eigen nagelsalon

De feestdagen staan weer voor de deur. U loopt door de supermarkt en wordt overweldigd door de talloze sinterklaasliedjes. U wordt herinnerd aan het nog in te vullen verlanglijstje, wat al een tijd op u wacht. Wat is nou leuk om te vragen? Voor u als beautylover ligt de oplossing heel dichtbij. Er zijn talloze manieren om jezelf te verwennen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gel nagel set. Wellicht dat u op dit moment, met alle mondkapjes en 1,5 meter afstand, niet zo snel naar een nagelsalon toe zal gaan. Een idee; haal de nagelsalon dan naar huis en het probleem is simpelweg opgelost.

Een gel nagel set zorgt in deze donkere tijden voor de nodige opfleuring voor de echte beautylover. Spreek af met wat vriendinnen en tover de woonkamer om in een heuse nagelsalon. Zelf een set in huis halen heeft vele voordelen. Allereerst hoeft u nooit meer een afspraak te maken. Nieuwe nagels op het moment dat het u uitkomt en wanneer u het wil. Ten tweede betaalt u niet de hoofdprijs en heeft u zelf de regie over wat u op uw nagels wilt. Ten derde kunt u heel gemakkelijk nieuwe sets uitproberen, zo is de variatie heel groot en het plezier ervan enorm.

Wordt een professional

Bij enkel een gel nagel set hoeft u het uiteraard niet te houden. U kunt er gewoon een gellak remover bij doen. Zo kunt u binnen no-time van look veranderen. Bent u de ene kleur zat? Geen enkel probleem. Stap gewoon over naar wat nieuws. De nagels zijn heel makkelijk en snel weer te verwijderen. Daarnaast komen de sets in vele kleuren, waarbij u zelf uit tientallen opties kunt kiezen om uw cadeau samen te stellen. Ook zit er een lamp bij om de nagels te harden. Het is enorm professioneel, snel en eenvoudig. Een pakket met alles erop en eraan. Klinkt goed toch?

Normaal zit u altijd bij de manicure in een nagelsalon en wordt alles geregeld. Het is dan ook goed te begrijpen dat u geen idee heeft waar u moet beginnen. Niet getreurd en wees niet bang. Bij de pakketten zitten naast de vele kleuren, handige tools, vijlen en doekjes, ook nog eens een online cursus. Dit is niet alleen ideaal voor de perfecte nagels, maar ook nog eens een hele leuke en leerzame avondinvulling. Plezier niet voor u alleen, maar voor een heel gezelschap. U bent vast niet de enige die er met de feestdagen zo stralend uit wil zien.

Opties zijn eindeloos

Naar de kapper gaan, zal komende tijd wellicht ook niet even eenvoudig zijn als dat het ooit is geweest. Toch wilt u er met kerst tip top uitzien uiteraard, dat is zeer begrijpelijk. Verwen uzelf dan met een nieuwe krultang of koop een haarverzorgingsset, of die nieuwe lippenstift die u al heel lang wilt hebben. Ook dit is niet alleen voor de feestdagen ideaal, zodat u er mooi uitziet, maar zeker ook voor het plezier. Lekker een avondje tutten en aan de make-up. Pak er een wijntje bij, een goede roddel, haren in de krul, gezicht in de make-up en uw avond zal binnen no-time compleet zijn.