In 2018 kan de leren mannentas niet meer ontbreken in je garderobe. Een Heren tas leer is te dragen bij allerlei soorten outfits. Zo staat hij goed bij casual kleding maar ook bij een net pak. Bovendien is een leren tas erg praktisch. Je kan er veel in kwijt zoals bijvoorbeeld je laptop en een Sleuteletui en hij biedt goede bescherming.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Als je een leren tas wilt aanschaffen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

Kwaliteit van het leer

Ten eerste is het belangrijk dat je let op de kwaliteit van het leer. De kwaliteit van leer kan namelijk erg verschillen per product. Voel en ruik dus goed aan het leer om de kwaliteit vast te stellen. Betaal liever iets meer voor een kwalitatief goede tas, dan dat je over maand weer een nieuwe kan kopen

Kies de juiste kleur

Bovendien moet je kiezen welke kleur je wilt. De meest gangbare kleuren voor leren tassen zijn, bruin, grijs en zwart. Bruin is iets opvallender dan grijs en zwart. Het is handig om rekening te houden met de kleding die je normaal draagt. Heb je bijvoorbeeld vaak bruine leren schoenen aan. Dan kun is het mooi om een matchende bruine leren tas te kopen. Wil je voor een nog opvallendere look gaan? Dan kun je ook kiezen voor een rode of groene leren tas.

Welk type tas wil je?

Tot slot moet je een keuze maken voor een type tas. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een schoudertas, een rugtas of een weekendtas. Een rugtas is het meest praktisch om te dragen, omdat dit het minst zwaar is. Maar een schoudertas is weer wat netter. Het is dus maar net waarvoor je de tas wilt gebruiken. Als je hem naar je werk wilt meenemen en je draagt vaak een pak dan kun je beter voor een schoudertas gaan.