Dit jaar zijn er verschillende trends op het gebied van nagellak. Wij vertellen je in deze blog de leukste trends op het gebied van nagellak die je in deze lockdown ook zelf kunt doen met behulp van een gellak set. Gellak is een soort lak die iets dikker is dan een normale lak waardoor het langer en mooier blijft zitten dan een normale lak. Ook is het makkelijk om zelf een gellak op te doen je hebt er alleen een gellak set voor nodig. 

Kleurtjes

Kleurtjes komen dit jaar weer helemaal terug. Felle kleuren worden weer helemaal hip. Mocht je dat net iets te heftig vinden, dan kun je ook voor een pastel kleur kiezen. Ook is het niet erg om verschillende kleuren tegelijk op te doen. De kleuren hoeven dan niet perse te matchen met elkaar. Ben je daar niet zo weg van dan kun je er ook voor kiezen om je nagels van licht naar donker te lakken, dat kan ook in verschillende kleuren en is ook een trend van dit jaar. Met een gellak blijft de kleur langer en beter op je nagels zitten. In deze tijden is het erg leuk om een gellak set aan te schaffen en met je moeder of een vriendin elkaars nagels te gaan lakken.  make-up

Nailart

Nailart zagen we vorig jaar ook al een beetje terug komen, dit jaar gaat dat nog meer gebeuren. Je kent het misschien nog wel van vroeger of tegenwoordig van alle influencers die het op hun social media zetten. Leuke nailart met allemaal gekke leuke kleurtjes komt weer helemaal terug. Het is erg leuk voor in de lente en zomer omdat het allemaal leuke en vrolijke kleurtjes bevat. 

Glitters 

Glitter maak veel dingen beter. Zo ook je nagels. Glitters zullen nooit uit de mode gaan, ze komen ook altijd weer terug. Pas er wel mee op dat je hier niet al te gek mee doet, dan kan het namelijk weer iets te worden. Je kunt ook een french manicure maken maar dan in plaats van een wit randje kun je het ook met een klein glitter randje doen. 

Andere populaire kleuren  

Ook zijn aardetinten een trend voor dit jaar. Dat zijn vooral bruine kleuren, die kleur gaan we ook als een trend zien in kleding. Ook gaan we wat nude tinten zien dit jaar. Zoals lichtroze en huidskleuren. Met een gellak blijft de lak goed en mooi zitten. Met een gellak set kun je dit gemakkelijk zelf doen en het is een leuk klusje om te doen in de lockdown. Voor welke kleur ga jij?