In de zomer is het altijd extra leuk om je aan te kleden en op te tutten. Er is meer mogelijk, er is meer bloot en er is meer uitnodiging tot het kleden in laagjes. ’s Ochtends een lange broek of rok, ’s middags iets kort en luchtigs, en ’s avonds een vestje of jasje voor als het afkoelt. Maar wat je ook aantrekt, over het algemeen is het meer bloot. Je kan je ontblote lichaamsdelen laten voor wat ze zijn, maar je kan ze ook versieren met allerlei accessoires, zoals bijvoorbeeld een mooi paar oorbellen, een armband of een ketting. Bij finaste hebben ze allerlei sieraden die je hiervoor zou kunnen gebruiken.

Trends in kettingen

Finaste is een online winkel met allerlei soorten sieraden. Ze hebben ringen en armbanden, maar je kan er ook gewoon een ketting kopen. De ene ketting is de ander niet – gelukkig hebben ze allerlei verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan een chain ketting, die, zoals de naam doet vermoeden, in plaats van een subtiel koordje een daadwerkelijk aaneenschakeling heeft als ketting voor de hanger. Tegenwoordig is dit erg trendy, vooral wanneer het in combinatie met andere kettingen wordt gedragen. Je kan dus gaan voor een look met gelaagde kettingen, waarbij je niet alleen een chain ketting draagt, maar bijvoorbeeld ook een basis ketting, initialen ketting, of lange ketting.

Combinaties

Een lange ketting is aan te raden omdat dit meer dimensie geeft aan de kettingen combinatie. Het is namelijk meteen te zien dat de kettingen niet bij elkaar horen in een set, maar dat je zelf creatief bent geweest. De meeste mensen kunnen dit wel waarderen en zelfs bewonderen, want er is niets zo erg als erbij te lopen als een grijze muis zonder verbeeldingskracht wanneer het op mode aankomt. Je voorkomen en stijl geven namelijk ook iets weg over je persoonlijkheid. Verder heeft finaste ook een schakelketting, een ketting voor mannen, of een set met kettingen.

Uitgelicht: Bekijk haarspullen.nl voor de beste artikelen voor je haar!