Een ketting als sieraad is iets prachtigs. Maar om er nog een persoonlijke tint aan te geven bestaat er altijd nog de mogelijkheid je naam erin te laten graveren. Maar niet alleen een ketting biedt je op die wijze iets persoonlijks. Ook met een sleutelhanger valt dezelfde weg te bewandelen. De combinatie met een foto, vormt geen probleem.

Kiezen voor een ketting

Wil je over iets beschikken waar je jarenlang plezier aan beleeft, kies voor een ketting met naam. Het graveren van een ketting geeft een persoonlijke tint aan het geheel. Het enige wat je dient te doen, is het kiezen van een hanger die bij je past en het graveren is zo gedaan. Ga je voor edelmetaal, dan zijn de mogelijkheden nog groter. Je kiest namelijk voor een duurzaam materiaal en dat leent zich uitstekend om in te graveren en ook nog eens in verschillende kleuren. Goud, zilver of rosé goud, het vormt allemaal geen probleem. Naast een ketting met naam, is het mogelijk om te kiezen voor een ketting met foto.

Ook is er nog een aparte categorie beschikbaar Dit zijn de speciale naamkettingen. Hier valt er onder andere te denken aan mama kettingen, sos kettingen en munt kettingen. Wat betreft het graveren zelf, ook daar zijn de mogelijkheden zeer ruim. Zo vormt naast het graveren van een naam of tekst, een vingerafdruk, een datum, een foto of een logo helemaal geen probleem.

Een sleutelhanger kan ook

Naast een ketting met naam, bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een sleutelhanger met eigen foto. Dat is iets dat niet alleen leuk is om zelf in bezit te hebben. Wellicht als cadeau doen aan iemand is ook een leuk idee. Denk maar aan een verjaardag, het behalen van een diploma of een rijbewijs. Een andere optie is om te gaan voor een sleutelhanger met fotogravering. In zo’n geval gaat het om een foto die echt gegraveerd is in het metaal en het resultaat mag er absoluut wezen.