Hoera je gaat trouwen! Je bent waarschijnlijk al druk bezig met het voorbereiden van jullie trouwerij. Je kunt je droomjurk uit gaan zoeken! Nadat je je jurk bent uit wezen zoeken kun je opzoek gaan naar de juiste sierraden die bij je jurk passen. In dit artikel geven we je een paar handige tips voor het hele proces.

Het uitzoeken van je bruidsjurk

Dit is voor ons vrouwen het moment waar we al zo lang naar uitkijken. Daarom moet je dit als een leuke ervaring later gaan herinneren daarom vind je hieronder een aantal handige tips.

  • Begin op tijd naar het zoeken van je droomjurk! Meestal is de levertijd van een jurk 4 maanden en als die dan binnen is moet hij vaak nog vermaakt worden ga daarom op tijd opzoek.
  • Maar voordat je naar een trouwzaak gaat kun je het beste eerst thuis inspiratie op doen om je bruidslook al een beetje vorm te geven. Kijk eens op Pinterest dan heb je meteen honderden voorbeelden.
  • Als je dan eenmaal een idee hebt van wat je wilt kun je naar die winkel gaan. Maar wie neem je mee? Het liefst neem je misschien wel al je vriendinnen en familie mee maar waarschijnlijk is het verstandiger om met een klein clubje te gaan. Iedereen zal zijn mening geven en dat maakt je keuze maken niet gemakkelijk.
  • Neem je trouwschoenen mee. Misschien heb je ze al gekocht neem ze dan mee naar de winkel. Maar misschien heb je ze nog niet, dan kun je altijd even schoenen lenen van de winkel om te kijken hoe dat staat bij je jurk.
  • Zorg ervoor dat je een haarklipje mee neemt zo kun je zien of die haarstijl ook bij je jurk past.
  • Kies je budget wat je aan een jurk wilt uitgeven. De één zal voor duur en exclusief gaan en de ander misschien wat voor goedkoper en wat minimalistisch. Dit moet jijzelf bepalen.
  • Laat jezelf niet van de wijs brengen door de maten dit zijn slechts nummers. En vaak krijg je one-size jurken zodat ze iedereen kunnen laten passen.
  • Soms zul je door de bomen het bos niet meer zien neem daarom even een pauze en denk er even rustig over na. En maak nooit overhaaste beslissingen.
  • En vergeet niet vooral veel plezier te hebben tijdens dit proces! En maak je keuze pas als je het 100% zeker weet.

Verschillende accessoires

Als je dan je jurk hebt uitgekozen kun je opzoek gaan naar leuke accessoires. Zo is er een enorme keuze op het gebied van bruid sierraden. Zo zijn parel sierraden voor een huwelijk erg geliefd denk aan pareloorbellen of een parelketting. De prijzen van een echte parelketting of echte pareloorbellen zijn wel erg prijzig maar zullen wel heel lang mee gaan. Je kunt dit zien als een investering omdat ze zolang mee. Heb je een wat rustigere jurk? Dan kun je lekker uitpakken met je sierraden! Dit zorgt ervoor dat je bruidslook helemaal af is.